‘goujonettes’ met avocado-tartaarsaus

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de avocado en snij hem in stukjes. Pel en snipper de sjalot fijn. Doe de avocado in een mixbeker, voeg het citroensap, peper en zout en de olijfolie toe. Mix alles met behulp van een staafmixer tot een gladde massa.
  • 2 Meng de kappertjes, sjalot, augurkjes en de peterselie bij de saus.
  • 3 Pel het hardgekookte ei en hak het grof. Meng het bij de avocadotartaar en kruid bij indien nodig.
  • 4 Verwarm een friteuse voor op 180°C.
  • 5 Snij de visfilets in lange repen van ongeveer 10 tot 12 cm lang en 1 tot 1,5 cm dik.
  • 6 Klop de eieren los met een scheutje Solo Vloeibaar en wat peper en zout. Wentel de visrepen in de losgeklopte eieren en vervolgens in het
  • 7 broodkruim.
  • 8 Fruit de visreepjes goudbruin in de friteuse en laat ze vervolgens uitlekken op keukenpapier.
  • 9 Serveer meteen met de avocado-tartaarsaus.

‘goujonettes’ met avocado-tartaarsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Grappige hardgekookte eieren met tartaarsaus
Snack
Bekijk recept
Mosselbrochettes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Forel met tartaar van zuring en salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmburgers
Hoofdgerecht
Bekijk recept