Sint-Jacobsvruchten met frambozen

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak eerst de siroop (dit kunt u zelfs de dag ervoor al doen).
  • 2 Schraap het merg in het vanillestokje een beetje los. Doe de frambozen (niet die 8 stuks) in een pannetje, voeg er de suiker en het halve vanillestokje aan toe, giet er het water bij en breng aan de kook. laat ongeveer 10 minuten pruttelen, schep het schuim eraf en giet de siroop door een fijne chinois (puntzeef). Laat afkoelen en zet in de koelkast (is enkele dagen houdbaar).
  • 3 Bestrijk de Sint-Jacobsvruchten licht met olijfolie en kruid met peper&zout.
  • 4 Bak ze enkele minuten aan beide zijde in een hete pan met antiaanbaklaag.
  • 5 Serveer de Sint-jacobs met enkele blaadjes rucola, enkele halve verse frambozen en enkele streepjes siroop

Sint-Jacobsvruchten met frambozen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept