1 Hak de basilicum, marjolein en knoflook fijn en meng ze door de zachte Solo.
2 Voeg er het citroensap en eventueel een beetje geraspte schil van de citroen bij.
3 Breng de Solo op smaak met peper en zout. Verdeel de Solo over een vel aluminiumfolie en rol ze stevig op. Plaats ze in de diepvries om op te stijven. ??
4 Pel de tijgergarnalen en ontdoe ze van het darmkanaaltje.
5 Rol het bladerdeeg uit en snij of steek er 4 mooie taartjes uit (rechthoekig, vierkant, rond...).
6 Prik de taartjes met een vork en bak ze tussen 2 ovenplaten (met bakpapier tegen het kleven) gedurende 10 tot 15 minuten of tot ze mooi bruin zijn.
7 Mix de rucola, knoflook, olijfolie en gorgonzola.
8 Snij de tomaten in zeer fijne plakjes.
9 Schik de tijgergarnalen in een ovenvaste schaal en verdeel er enkele plakjes kruidenmargarine over. Plaats ze in een voorverwarmde oven op 180°C. ??1
0 Bestrijk ondertussen de taartjes met de mix van rucola en gorgonzola, en schik er de tomatenschijfjes op. 1
1 Sprenkel wat zeezout en peper van de molen op de tomaatjes en zet ze nog 2 minuten mee in de oven.1
2 Schik de taartjes op de borden, verdeel er de tijgergarnalen op en hier en daar nog een plakje kruidenmargarine.
Ovengebakken gamba met kruidenmargarine is een recept van Solo Open Kitchen