Brochette van zeewolf met curry

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het visvlees in blokjes van 4 cm. Was de appelen, snij in halve maantjes en verwijder de pitten, bedruip met citroensap (om verkleuring te voorkomen).
  • 2 Draai de visblokjes in het currypoeder en overgiet met olijfolie, kruiden met peper & zeezout. Laat 15 min. marineren in de koelkast. Laat houten spiezen 15 min. weken in koud water om verbranding te voorkomen. Steek de visblokjes, afgewisseld met partjes appel op 4 spiezen.
  • 3 Grill de spiesjes op de BBQ op een niet hoog vuur, ongeveer 7 min. langs elke kant.
  • 4 Serveer met frisse salade en tomaat/komkommer. Heerlijk met een aardappel in de schil met kruidenboter of pasta gemengd met mayonaise.

Brochette van zeewolf met curry is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmbrochettes met kerstomaat en citroen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardbeienbrochetten en anijskaramel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Brochettes voor lekkerbekken
Snack
Bekijk recept
Ierse rundvlees-brochette
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept