mousse van rode biet

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 mix de rode biet fijn,doe 2 dl geitekaas er onder, en doe de half opgeklopte room eronder;laat de gelatine weken in koud water en knijp goed uit ,los op in 2 lepels warme room en meng onder de mousse
  • 2 doe van onder in de glaasjes wat gerookte forel en doe de mousse er over en laat opstijven in de frigo werk af met geklopte room met raketsla of groene kruiden

mousse van rode biet is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Borsjtsj
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentedumplings met biet en koriander
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept