BBQ forel

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de forellen onder koud water, dep ze droog. Wrijf ze aan de binnen- en buitenkant in met peper&zout. Spoel de citroenen met warm water en snij in schijfjes. Spoel de dragon en de peterselie en dep droog. Vul elke forel met een takje dragon, peterselie, laurierblad en een schijfje citroen.
  • 2 Hak de 2 overgebleven laurierblaadjes fijn en meng ze met olijfolie. Pel en pers de knoflook, vermeng hem met de provençaalse kruiden en de olijfolie met laurier.
  • 3 Bestrijk de forellen met kruidenolie, leg ze in een vistang en leg 8 à 10 minuten aan iedere kant op de BBQ. Serveer met wat salade en tomaat en een stukje stokbrood.

BBQ forel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Quesadillas van de BBQ
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept