1 Maak eerst het pannenkoekendeeg: zeef de bloem. Klop de eieren los zoals voor een omelet. Voeg een snuif zout toe. Meng de eieren met de bloem. Giet, al kloppend met een garde, beetje bij beetje de melk erbij tot een mooi lopend deeg is ontstaan. Laat de Solo smelten en meng onder het deeg. Laat minstens een half uur rusten. Bak vervolgens dunne pannenkoeken in een braadpan. Smelt altijd eerst een klontje Solo in de pan. Hou de 8 mooiste pannenkoeken apart. Laat de pannenkoeken afkoelen.
2 Maak dan de vulling: snij de avocado’s in tweeën en wrik er de pitten uit. Verwijder het vruchtvlees met de hulp van een lepel. Doe het vruchtvlees in een blender samen met de olijfolie, citroensap, een teentje knoflook en peper en zout. Mix vlug tot er en gladde pasta is ontstaan.
3 Meng de avocadopasta met de garnalen.
4 Bestrijk elke pannenkoek met 3 eetlepels garnalenvulling. Rol de pannenkoeken op.
Pannenkoeken met avocado en garnalen is een recept van Solo Open Kitchen