Bourride met zeeduivel

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1 Snij wortel, prei en selder in kleine stukjes. Doe ze in een pot met wat Solo Vloeibaar en laat 10 minuten zachtjes stoven.
  • 2 2 Voeg de gehakte tomaten toe en laat 5 minuten pruttelen.
  • 3 3 Snij de zeeduivel in blokjes van 4 cm. Leg de vis op de groenten. Kruid met peper en zout.
  • 4 4 Laat 20 minuten pruttelen onder deksel op zeer zacht vuur.
  • 5 5 Maak een mayonaise met eierdooier, olijfolie, peper en zout. Pers de knoflook in de saus.
  • 6 6 Laat de looksaus over de vis uitvloeien en serveer.

Bourride met zeeduivel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Bourride met zeeduivel
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bourride
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bourride van lotte uit Sète
0 min
Bekijk recept