Zoek
Bourride met zeeduivel
4
55 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
800 g zeeduivel
2 wortelen
2 wit van prei
3 takjes groene selder
2 geschilde en ontpitte tomaten
Solo Vloeibaar
1 eierdooier
2 teentjes knoflook
1 dl goede olijfolie
peper
zout
Bereiding
1
1 Snij wortel, prei en selder in kleine stukjes. Doe ze in een pot met wat Solo Vloeibaar en laat 10 minuten zachtjes stoven.
2
2 Voeg de gehakte tomaten toe en laat 5 minuten pruttelen.
3
3 Snij de zeeduivel in blokjes van 4 cm. Leg de vis op de groenten. Kruid met peper en zout.
4
4 Laat 20 minuten pruttelen onder deksel op zeer zacht vuur.
5
5 Maak een mayonaise met eierdooier, olijfolie, peper en zout. Pers de knoflook in de saus.
6
6 Laat de looksaus over de vis uitvloeien en serveer.
Bourride met zeeduivel is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Visblokjes met kerrie
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bourride met zeeduivel
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bourride
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bourride van lotte uit Sète
0 min
Bekijk recept