tartaar van zalm met venkel en limoen

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij de vis in kleine blokjes. Maak een vinaigrette op basis van het limoensap, de roze pepertjes, de honing en de peterselie. Kruid af met peper en zout. Snij de venkel in heel kleine blokjes en voeg deze bij de vis. Juist voor op te dienen mengt u de vinaigrette onder de vis en de venkel(niet eerder anders word de vis gaar dankzij het zuur). Je kan dit opdienen in een borrelglaasje of een torentje of als lepelhapje

tartaar van zalm met venkel en limoen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept