1 De plakken courgette langs beide zijden met zout bestrooien, een kwartier laten rusten en daarna afdrogen met keukenpapier. Indien grote plakken, de kern met de zaden wegsnijden. Wat solo laten smelten in een braadpan en hierin de vis gaarbakken, kruiden met peper&zout. In een andere braadpan wat olijfolie opwarmen en hierin de plakken courgette gedurende 15 minuten bakken (hierbij een paar keer omdraaien). Flink kruiden met peper en gedroogde oregano. Ondertussen de kerstomaten in stukjes snijden. Haal de gebakken vis uit de pan en hou deze warm. De stukjes tomaat in het braadvocht doen en met een vork tot moes pletten. De tomatenketchup en chilipeper naar smaak toevoegen en alles even laten doorkoken. Neem twee voorverwarmde borden en schik op ieder bord een plak courgette. Leg er een stuk visfilet bovenop en verdeel de saus over de stukken vis. Leg dan op elk bord nog twee plakken courgette en dien op. Serveren met smeuïge aardappelpuree.