1 Maak de mosselen goed schoon, spoel ze grondig en laat ze goed uitlekken, droog ze eventueel in een vaatdoek.
2 Schil en snijd de gember in fijne plakjes, pel de uien en snijd ze in fijne ringen, was de selder, verwijder de bladeren en snijd de selder in kleine stukjes. Pers het lookteentje uit in de k0okosmelk, verwarm de kokosmelk.
3 Verhit de olie in een wokpan, voeg de gember toe en laat even bakken tot de geur vrijkomt, voeg de uien toe en laat ze 1 minuut meebakken, giet alles af en verhit de Solo Vloeibaar opnieuw. Voeg de mosselen toe en schud ze enkele malen op. Voeg nu de uien, gember en selder toe, roer goed om. Voeg de warme kokosmelk toe wanneer de mosselen open komen te staan. Kruid flink met peper en een weinig zeezout.
4 Laat 2 à 3 minuten doorkoken (eventueel kan je een deksel op de wok plaatsen).
5 Verdeel de mosselen over 4 borden en besprenkel met citroensap.
6
Gewokte mosseltjes met kokos en gember is een recept van Solo Open Kitchen