Zoek
Carpaccio van zalm met een basilicumvinaigrette
4
20 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gr zalm
2 handjes raketsla (of rucola of gemengde sla)
20 stukjes zongedroogde tomaatjes
1 takje verse basilicum
1 teentje look
4 dl olijfolie
4 eetlepels parmezaanpoederkaas
1 stuks citroen
1 beetje balsamicoazijn
1 snuifje peper en zout
Bereiding
1
Frituur wat basilicum.
2
Maak een pesto met de basilicum, look, parmezaanpoeder en olijfolie. (is door elkaar goed mengen en stampen)
3
Snijd de zalm in fijne schijfjes en schik op een bord.
4
Kruid met peper en zout.
5
Schik wat raketsla en halfdroge tomaatjes op het bord, smeer de zalm in met pesto en overstrooi met de gefrituurde basilicum.
Carpaccio van zalm met een basilicumvinaigrette is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalmsalade en tomaten met basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basilicumvinaigrette
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
tonijncarpaccio op een rolletje
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietenplakjes met geitenkaas (vegetarisch)
0 min
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept