Carpaccio van zalm met een basilicumvinaigrette

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Frituur wat basilicum.
  • 2 Maak een pesto met de basilicum, look, parmezaanpoeder en olijfolie. (is door elkaar goed mengen en stampen)
  • 3 Snijd de zalm in fijne schijfjes en schik op een bord.
  • 4 Kruid met peper en zout.
  • 5 Schik wat raketsla en halfdroge tomaatjes op het bord, smeer de zalm in met pesto en overstrooi met de gefrituurde basilicum.

Carpaccio van zalm met een basilicumvinaigrette is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmsalade en tomaten met basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basilicumvinaigrette
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
tonijncarpaccio op een rolletje
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietenplakjes met geitenkaas (vegetarisch)
0 min
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept