scampi's in tomatenroomsaus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 ik neem hier altijd 2 zakken scampi's uit de diepvrieslaat water koken met wat zeezout en peper in
  • 2 wanneer het water kookt doe er de nog bevroren scampis in wanneer het water terug kookt ongeveer een 3 minuten laten doorkokenhaal de scampi's uit de pot en houd het water in de potkoel ze af onder stromend koud waterpel daarna de scampis en gooi de pellen in de pot water
  • 3 mix dit grof en laat ongeveer 10 minuten k okengiet wat van dit vocht door een zeef in een komverhit de olie in een pot en doe de scampi's erinlaat de scami's ff bakken en strooi er de droge visfond en de bloem erbijblussen met water en het kookvocht van de scampi's tot de gewenste dikte van de saus
  • 4 doe er een eetlepel tomatenpuree in en roer door elkaarlaat dit allemaal nog wat sudderendoe er ook wat van de room bij volgens smaaken laat nog 5 à 10 minuten sudderendien warm op

scampi's in tomatenroomsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Haring in tomatenroomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti in tomatenroomsaus en wodka
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet In Tomaten-roomsaus Met Pandanrijst
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Geflambeerde scampi's met pikante tomatenroomsaus
0 min
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept