Kabeljauw uit de oven

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smeer een ovenschaal in met wat solo, kruid de kabeljauw met peper&zout en schik hem in de ovenschaal met de gehakte sjalot.
  • 2 Pel de citroen à vif (dwz schil en wit volledig verwijderen) en snijd hem in vieren. Leg op elk stukje vis een stukje citroen en bevochtig het geheel met de witte wijn. Overstrooi de vis met het broodkruim en de peterselie.
  • 3 Plaats de schaal 25 minuten in een oven van 170 graden.
  • 4 Serveer de vis in een diep bord met de jus en een gestoomde of gekookte aardappel.

Kabeljauw uit de oven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept