Kabeljauw met gember en zilveruitjes

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°. Kook de rijst.
  • 2 Kruid en bak de stukken vis even aan in een pan met wat solo, eerst op de velkant, als die mooi goudbruin is, aan de andere kant.
  • 3 Leg de stukken vis in een ovenschaal, overgiet met de wijn en doe er de plakjes gember bij. Zet 10 minuten in de oven. Stoof de uitjes aan in wat solo. Bestrooi ze met de suiker en blus met een scheutje water, laat 10 minuten verder garen.
  • 4 Meng de rijst met de uitjes. Verdeel over de borden en leg op elk bord een stuk kabeljauw.
  • 5 Versier met enkele takjes bladpeterselie.

Kabeljauw met gember en zilveruitjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept