Kwarteleitjes met tonijn

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak een mayonaise met citroensap. Laat de tonijn en kappertjes uitlekken.
  • 2 Kook de eitjes 3 minuten en pel ze. Pureer de tonijn, ansjovisfilets, ei en de kappertjes. Meng met de mayonaise en breng op smaak met nog wat citroensap. Doe in mooie glaasjes een lepeltje tonijnsaus, zet daarop een kwarteleitje, versier met een blaadje rucola en zongedroogde tomaat. strooi er wat grof zeezout over.

Kwarteleitjes met tonijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme paddenstoelensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept
Salade van roze kwarteleitjes
40 min
Bekijk recept