Tongfilet met breydelham,kaas en tomaat

2
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de tongfiletjes plat en snij langs de velkant een paar keer in de vis (om het oprollen tegen te gaan.) -Leg op elk stuk tongfilet een reep breydelham en daarop een reep abdijkaas.-Daarbovenop 2stukjes geconfeite tomaat (tomaat kan je confeiten door in de oven stukken tomaat gekruid met peper en zout en olijfolie op 40°C gedurende 3uur op te zetten.)-Rol het geheel op en steek er een prikker in.OP 100 GRADEN IN DE STOOMOVEN GEDURENDE 4 MINUTEN (zonder kruiden aangezien de breydelham en de geconfeite tomaten al gekruid zijn.)Voor de saus:
  • 2 Champignons en asperges een charlotje en pijpajuin en de rest van de tomaat + klontje boter laten sudderen (ook wat water bij.)
  • 3 laten pruttelen.KLAAR

Tongfilet met breydelham,kaas en tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gerookte makreel met Griekse pastasalade, avocado, limoen en koriander
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met asperges
Bekijk recept
Tongfilet Met Cantharellen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept