Kabeljauw met druiven en rozijnen

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°.
  • 2 Stoof de sjalot met de suiker aan in 10 gr solo.
  • 3 Giet er het druivensap bij, laat tot de helft inkoken en doe er dan de visfumet bij.
  • 4 laat verder inkoken tot een stroperige saus.
  • 5 Voeg er de rozijnen en de muskaatdruiven aan toe.
  • 6 Leg de kabeljauwfilets niet te dicht tegen elkaar in een beboterde (20 gr) ovenschaal.
  • 7 Kruid met pezo en overgiet met de druivensaus.
  • 8 Zet de vis 10 à 12 minuten in de oven, maar overgiet na 5 minuten met het braadvocht.
  • 9 Serveer de vis met aardappelpuree.

Kabeljauw met druiven en rozijnen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept