Zoek
Kabeljauw met druiven en rozijnen
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 moten kabeljauw (elk 180 gr)
1 sjalot, fijn gehakt
15 cl blauw druivensap
15 cl visfumet
40 gr blonde rozijnen
20 dikke muskaatdruiven (gehalveerd)
30 gr solo
snuifje suiker
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 220°.
2
Stoof de sjalot met de suiker aan in 10 gr solo.
3
Giet er het druivensap bij, laat tot de helft inkoken en doe er dan de visfumet bij.
4
laat verder inkoken tot een stroperige saus.
5
Voeg er de rozijnen en de muskaatdruiven aan toe.
6
Leg de kabeljauwfilets niet te dicht tegen elkaar in een beboterde (20 gr) ovenschaal.
7
Kruid met pezo en overgiet met de druivensaus.
8
Zet de vis 10 à 12 minuten in de oven, maar overgiet na 5 minuten met het braadvocht.
9
Serveer de vis met aardappelpuree.
Kabeljauw met druiven en rozijnen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min
Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept