Zoek
Zalm rillettes
4
135 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 g verse zalm
50 g light room
1 eetlepel komkommer blokjes
35 g Solo Light Vloeibaar
120 g gerookte zalm
0.25 komkommer in brunoise gesneden
peper en zout
komijn
Bereiding
1
Gaar de verse zalm in Solo Light Vloeibaar.
2
Versnipper in een ruime kom en verwijder de graten.
3
Breng de room aan de kook en laat afkoelen. Breng de komkommer brunoise op smaak met peper en zout en komijn.
4
Hak de gerookte zalm grof en meng met de gekookte zalm. Voeg er de room bij , de komkommer brunoise en meng goed .
5
Giet in een terrine of individuele schaaltjes. Laat minstens 2 uur in de koelkast opstijven.
Zalm rillettes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Rillettes van gerookte forel met rode biet, lente-ui en groene appel
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rillettes aux deux saumons van Foppe van Mil
1u20 min
Snack
Bekijk recept
Kropsla met tonijndressing
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept