Gebakken St Jacob vruchten met mousseline van

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Reinig de paprika's : verwijder de groene steel en de zaadlijsten.
  • 2 Schil de wortelen , snij ze in stukken en laat ze in 1 eetlepel Solo Light Vloeibaar garen.
  • 3 Voeg het sinaasappelsap toe en giet er water bij tot ze net onderstaan .
  • 4 Laat garen tot al het vocht verdampt is, mix glad , voeg 1 eetlepel Solo Light Vloeibaar toe en kruid.
  • 5 Haal de paprika’s door een sapcentrifuge en laat dit inkoken tot je een siroop bekomt.
  • 6 Bak de St Jacobs vruchten in Solo Light Vloeibaargedurende 30 seconden op iedere kant , kruid en schik op de borden.

Gebakken St Jacob vruchten met mousseline van is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsje van kiwi met munt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept