Zoek
scampi diavolo
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g scampi 16/20
1 teen look
2 stuks sjalot
2 glazen witte wijn
1/2 brikje alpro soja room
6 el tomatenketchup
3 el curryketchup
1 el olijfolie
1 klp sambal
1 snuifje zout
1 snuifje peper
Bereiding
1
pel de scampi en verwijder het darmkanaal
2
pel de sjalot en de look en snij fijn.
3
bak de scampi aan in de olijfolie en voeg er de sjalot aan toe.
4
als de ui glazig is de fijngesneden look toevoegen even laten aanbakken en blussen met de wijn.
5
de tomatenketchup, curryketchup, sambal en alpro soja room toevoegen.
6
roeren en afkruiden met peper en zout.
7
even laten sudderen en klaar!Opdienen met stokbrood of pasta.
8
Smakelijk!!
scampi diavolo is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gegrilde eendenborst 'al diavolo'
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
scampi fra diavolo (diabolique)
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scamoi Fra Diavolo
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Eendenborst à La Diavolo
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept