Kabeljauw in witte wijn

4
75 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en plet de teentjes look. Was de venkelknol en snijd in reepjes. Halveer de paprika's, verwijder de zaadjes, en snijd in repen. De chilipeper halveren, de zaadjes verwijderen en fijnsnijden.
  • 2 Smelt de solo in een pan. Voeg look, paprika en chilipeper toe en bak 5 minuten. Voeg de schil en het sap van de 1/2 sinaasappel toe, wijn, pezo en breng aan de kook.
  • 3 Doe de vis in de pan en doe het deksel er op. Zet het vuur lager en laat gedurende 10 minuten pruttelen, tot de vis gaar is. Kruid met wat pezo.
  • 4 Verdeel de vis over vier voorverwarmde borden. Schep de groenten en de saus rond de vis. Garneer het geheel met basilicumblaadjes en warme sinaasappelschijfjes.
  • 5 Serveer met gekookte aardappelen

Kabeljauw in witte wijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept