Aperitiefhapje met gerookte zalm

12
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 160°.
  • 2 Hak de rozemarijn fijn. Snij de gerookte zalm fijn. Laat de solo in een pan smelten. Klop in een kom de eieren met de room, kruid met pezo en strooi er de rozemarijn over. Giet de geklopte eieren in een pan. Als de eieren beginnen te bakken doe je er de fijngesneden zalm bij. Zet de minibouchees heel even in de oven. Vul ze met het ei-zalmmengsel en dien onmiddellijk op.

Aperitiefhapje met gerookte zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Cordon bleu met Averbodekaas en biersaus
Snack
Bekijk recept
Crostini met prosciutto, mozzarella en gedroogde tomaten
Snack
Bekijk recept
Champignons gevuld met twee soorten kaas
Snack
Bekijk recept