Zoek
Tapas: pikante scampi
3
20 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gr scampi, gekuist, darmkanaal verwijderd
2 teentjes knoflook
2 el solo vloeibaar
2 el droge sherry
1 el vers gehakte dille
partjes citroen
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Hak de look fijn, doe hem in de pan met hete solo, voeg er de scampi's bij en laat ze bakken tot ze gaar zijn, kruid met pezo. Voeg er de sherry bij en de dille.
2
Doe ze op een schaal en dien op met een partje citroen en een stukje stokbrood.
Tapas: pikante scampi is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde camembert met cranberry’s en rucola
25 min-
Bekijk recept
Frisse maïssandwiches met worst en groentespiesjes
15 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spaanse tapas balletjes
Bekijk recept
Tapas
1uur-
Voorgerecht
Bekijk recept