Kabeljauwhaasje met mosterdkorst

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°.
  • 2 Kruid de vis en smeer dan in met mosterd. Bestrooi met paneermeel. Beboter een ovenschaal in met solo en leg de vis erin. Laat 20 minuten bakken op 180°. Bereid ondertussen de groene saus: Dompel de kervel in kokend water en laat goed uitlekken, mix samen met de room. Kruid met pezo.Serveer de kabeljauw met de saus errond. Lekker met gekookte aardappelen.

Kabeljauwhaasje met mosterdkorst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met honing-mosterdkorst
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskroontje met mosterdkorst en savooi
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met mosterdkorst en bietjes
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rosbief met mosterdkorst
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met spek, chutney van rode kool en appeltjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept