Forel met spek

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De forellen wassen onder stromend koud water, droog deppen.
  • 2 Champignons schoon borstelen, steeltjes verwijderen en fijn hakken alsook de ui, dit samen met de geperste look gaarbakken in wat solo.
  • 3 Forellen aan de binnen- & buitenzijde lichtjes kruiden met pezo (het spek is al zout) en opvullen met het champignons/uimengsel, de forellen omwikkelen met 2 of 3 repen gerookt spek.
  • 4 In een antikleefpan gaarbakken in wat hete solo.
  • 5 Serveren met wat bruin boerenbrood en daar een lekkere Floreffe blond bij, of een ander Abdijbier.

Forel met spek is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept