Tonijn/kaashapje

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de sjalot, snijd de paprika in fijne stukjes. Giet de tonijn af en doe 'm in een bakje. Haal 'm met een vork wat uit elkaar, verwijder vel en merg en doe de kaas, paprika, ui, mayonaise en citroensap erbij. Goed door elkaar roeren. Proeven en eventueel nog wat kruiden met pezo. Waarschijnlijk meer peper dan zout.
  • 2 Uitsmeren op stukjes toast als aperitiefhapje, of, u kunt het ook serveren in een uitgeholde tomaat op een bedje van sla met een driehoekje toast.
  • 3 Het blijft dagenlang goed in de koelkast

Tonijn/kaashapje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kaashapje
15 min
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept