Zoek
Op vel gebakken zeebaars met oestersaus
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr zeebaarsfilet met vel
12 oesters
600 gr bloemige aardappelen
1,5 dl magere melk
1 el olijfolie
300 gr spinazie
peper&zout (pezo)
nootmuskaat
bieslook
Bereiding
1
Kook de aardappelen, pureer ze, voeg de melk toe.
2
Bestrijk een wokpan met olijfolie en bak de spinazie kort.
3
Meng de spinazie onder de puree en kruid alles af met pezo en nootmuskaat.
4
Kruid de zeebaars met pezo.
5
Bestrijk een pan met olijfolie en bak de zeebaars 3 à 4 minuten op de velkant, daarna nog 1 minuut aan de andere kant.
6
Mix de oesters en hun sap met wat bieslook tot een saus, warm die even op, kruiden met pezo.
7
Leg de spinaziepuree in het midden van een heel warm bord, leg daarop de zeebaars met de velkant naar boven, napeer er de saus rond.
Op vel gebakken zeebaars met oestersaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Frisse caesarsalade op toast
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokharten op tomatenbrood
1u15 min
Snack
Bekijk recept
Zuurkool op z'n Hongaars
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept