Op vel gebakken zeebaars met oestersaus

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen, pureer ze, voeg de melk toe.
  • 2 Bestrijk een wokpan met olijfolie en bak de spinazie kort.
  • 3 Meng de spinazie onder de puree en kruid alles af met pezo en nootmuskaat.
  • 4 Kruid de zeebaars met pezo.
  • 5 Bestrijk een pan met olijfolie en bak de zeebaars 3 à 4 minuten op de velkant, daarna nog 1 minuut aan de andere kant.
  • 6 Mix de oesters en hun sap met wat bieslook tot een saus, warm die even op, kruiden met pezo.
  • 7 Leg de spinaziepuree in het midden van een heel warm bord, leg daarop de zeebaars met de velkant naar boven, napeer er de saus rond.

Op vel gebakken zeebaars met oestersaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Frisse caesarsalade op toast
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokharten op tomatenbrood
1u15 min Snack
Bekijk recept
Zuurkool op z'n Hongaars
30 min Bijgerecht
Bekijk recept