Tongfilets met zalm en safraan

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 We leggen op elke tongfilet een sneetje gerookte zalm. We rollen de tongfilets op met de zalm aan de binnenkant, en zetten ze vast met een cocktailprikker. We brengen vervolgens de visbouillon net niet aan de kook en pocheren hier de tongrolletjes gedurende 2-3 minuten in. We halen de tongfilets uit de visbouillon en houden ze warm. We zeven het overschot van de visbouillon en warmen deze vervolgens met de room op. We kruiden met pezo en laten de saus een kwart inkoken. We binden de saus lichtjes met maïzena. We koken ondertussen de rijst met de safraan gaar en verdelen deze over 4 warme borden. We leggen op elk bord bovenop de rijst twee rolletjes tongfilets en overgieten met saus. We garneren tot slot met takjes kervel of peterselie en een maantje citroen.

Tongfilets met zalm en safraan is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaanse ovenschotel met garnalen
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannellinibonen met calamares, saffraan en tomaten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle Met Heerlijke Verse Garnalen, Tomaten En Safraan
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
GEBRAAD VAN LAMSMANCHETTES MET SAFRAAN
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes, roomsaus met shii-take en oesterzwammen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept