Gevulde witloofblaadjes

8
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 We maken de witloofblaadjes een voor een los, wassen ze in citroenwater, deppen ze droog en schikken ze op een schotel. We mengen de mayonaise met de room en whisky. We voegen een theelepel tomatenpuree toe en mengen alles tot een mooie roze cocktailsaus, afkruiden met cayennepeper. We mengen tot slot de garnalen onder de saus en vullen hier de witloofblaadjes mee op.
  • 2 Tip: Je kan de garnalen vervangen door stukjes fijngesneden zalm, in vodka gedrenkte mandarijntjes, gehalveerde olijven, of...vele mogelijkheden.

Gevulde witloofblaadjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

gevulde witloofblaadjes
15 min
Bekijk recept
Verrine van zalmmousse met witloofblaadjes
135 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witloofblaadjes Met Zalmrillettes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoenfilet in koolblad met witloofsurprise
0 min
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept