Witloofbootjes met sint-jakobsschelpen en spinazie

8
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof de spinazie, pers de groente uit en kruid met pezo.
  • 2 Snij de schelpdiernootjes in twee plakjes. Bak deze 20 seconden aan elke kant in olijfolie in een pan met antikleeflaag. Kruid met pezo. Besprenkel de blaadjes witloof met citroensap. Leg een bedje spinazie in ieder bootje witloof en leg daar een plakje schelpdier op. Versier met viseitjes.

Witloofbootjes met sint-jakobsschelpen en spinazie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witlofbootjes met geitenkaas, honing en studentenhaver
10 min Snack
Bekijk recept
Witloofbootjes met grijze garnalen
Voorgerecht
Bekijk recept
Witloofbootjes Met Grijze Garnaaltjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Hindegebraad met witloofbootjes in rozijntjessaus.
0 min
Bekijk recept