Zeeduivel met Serranoham en preistoemp

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de gekuiste zeeduivel in 4 filets. Rol de filets in fijne sneden Seranoham. Wikkel de vis in folie en laat rusten in de koelkast.
  • 2 Maak een preistoemp van fijngesnipperde prei, kruid met pezo, voeg room toe en laat inkoken. Kook de aardappelen afzonderlijk, plet met een vork en meng onder de prei.
  • 3 Bak de zeeduivelfilets in de solo, een 5 tal minuten aan weerszijde.
  • 4 Schik de preistoemp op een bord, snijd de filets in rolletjes en plaats de rolletjes naast de preistoemp.

Zeeduivel met Serranoham en preistoemp is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Preistoemp met zalmworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpakketje met kippenhaasjes, bospaddenstoelen en Luikse siroop
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdkip met preistoemp
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Preistoemp met paardensteak
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept