Carpaccio van tomaat met grijze garnalen

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 We nemen 4 grote platte borden.
  • 2 Was de tomaten en snijd ze met een heel scherp mes in flinterdunne sneetjes. Schik de sneetjes tomaat op de borden. Leg in het midden van ieder bord 2 blaadjes spinazie, strooi hierop de garnalen. Maak een dressing van 4 eetlepels olijfolie en 2 eetlepels balsamico-azijn en de verse versnipperde bieslook, kruid af met zeezout. Nappeer de dressing over de tomaten.
  • 3 Laat de suiker met een scheutje water licht karameliseren, blus het geheel met de 4 eetlepels balsamico-azijn.Lepel een lijntje van deze balsamico-caramel langs de rand van ieder bord.
  • 4 Bestrooi het geheel met zwarte peper

Carpaccio van tomaat met grijze garnalen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept