Forel in papillot

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de forellen zeer uitvoerig en droog zorgvuldig af. Peper en zout de vissen langs binnen en langs buiten.
  • 2 Olie 4 stukken aluminiumfolie in en leg er de vissen op.
  • 3 Schil de sinaasappelen met een fijnschiller. Snijd de schil in fijne reepjes.
  • 4 Leg de schilletjes in een potje in koud water. Laat aan de kook komen en één minuut koken. Giet af en houd de schilletjes bij.
  • 5 Verdeel de sinaasappelschilletjes over de 4 forellen. Leg op elke vis ook met een paar verse muntblaadjes. Strooi bij elke forel wat venkelzaad.
  • 6 Giet en fijn straaltje olijfolie over elke vis.
  • 7 Plooi de papillotten nu hermetisch dicht.
  • 8 Schuif de pakjes in de voorverwarmde oven die staat afgesteld op 200°C. Laat gedurende 20 minuten bakken en serveer.
  • 9

Forel in papillot is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept