Zoek
verrine met oester en komkommer
4
15 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
komkommer
oester
peper
limoen
geitenkaas
room
espuma machine
2 gasampulles
vodka
bladerdeeg
komijn
Bereiding
1
snij de komkommer in fijne brunnoise , (meng met 1 koffielepel vodka)
2
schik in de glaasjes
3
doe de oester uit de schelp en schik in de glaasje met wat oesternat
4
maak een espuma van geitenkaas:
5
meng de kaas en de 3/4 opgeklopte room,kruidt met pe/zo, doe in een fles en doe er 2 gasampulles bij, laat enkele uren in de frigo staan.
6
op het laatste spuit je de espuma op de oesters en werk af met een bladerdeegje met komijn
verrine met oester en komkommer is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrine van haringeitjes met bloemkoolcrème
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Groenteverrine op Marokkaanse wijze
35 min
Snack
Bekijk recept
Verrine van kreeft met clementines en witlof
20 min
Snack
Bekijk recept
Verrine van gerookte zalm en groene appel
20 min
Snack
Bekijk recept