verrine met oester en komkommer

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij de komkommer in fijne brunnoise , (meng met 1 koffielepel vodka)
  • 2 schik in de glaasjes
  • 3 doe de oester uit de schelp en schik in de glaasje met wat oesternat
  • 4 maak een espuma van geitenkaas:
  • 5 meng de kaas en de 3/4 opgeklopte room,kruidt met pe/zo, doe in een fles en doe er 2 gasampulles bij, laat enkele uren in de frigo staan.
  • 6 op het laatste spuit je de espuma op de oesters en werk af met een bladerdeegje met komijn

verrine met oester en komkommer is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Verrine van haringeitjes met bloemkoolcrème
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groenteverrine op Marokkaanse wijze
35 min Snack
Bekijk recept
Verrine van kreeft met clementines en witlof
20 min Snack
Bekijk recept
Verrine van gerookte zalm en groene appel
20 min Snack
Bekijk recept