Scampi's in looksaus met saffraan

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Neem een redelijk groot casserol en doe daar olijfolie in.
  • 2 Verhit de olijfolie en voeg daar de fijngesnipperde look en peterselie aan toe. Laat deze niet bruin worden!
  • 3 Voeg daar de gewassen scampi's bij met een snuifje zout. Eens de scapis rozig zijn, voeg daar dan water bij, tot de scampi's bedekt zijn en doe daar eveneens uw saffraan bij, eens het vloeistof warm is, de kleine rode peper bijvoegen en alles even laten pruttelen.
  • 4 Om een iets dikkere saus te verkrijgen werken we alles af met een beetje maizena en klaar is kees.
  • 5 Wij eten deze met stokbrood, hmmmmm héél lekker!

Scampi's in looksaus met saffraan is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept