Vietnamese spinazie met tonijn

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoom of blancheer de spinazie 30 sec, verfris ze meteen in ijskoud water en knijp de blaadjes goed uit. Snij de tonijn in dikke plakken en wentel ze in de peper. Bak de vis kort aan in olijfolie en snij de plakken schuin in stukken. Verhit olijfolie in een wok en fruit de fijngehakte look met de chilipeper. Voeg de spinazie toe en roerbak 2 min op hoog vuur. Besprenkel met rijstwijn en sojasaus. Lepel de tonijn en de spinazie in kommen en serveer er gebakken rijst bij.

Vietnamese spinazie met tonijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Monique van Loons geroosterde eendenborst op Vietnamese salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese kalkoen à la minute
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese lenterolletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vietnamese sla-gehaktrolletjes
40 min Bijgerecht
Bekijk recept