Rog met looksaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de roggenvleugels met zout en wentel het door de bloem. Verhit de olijfolie in een pan en bak de vis op hoog vuur aan. Haal ze uit de pan en leg ze apart. Blus de pan met azijn, laat dit kort koken en giet het over de gebakken roggenvleugels. Snij de korsten van het wit brood en week de sneden even in water. Pers het vocht eruit en mix het brood met de look in de keukenrobot. Voeg er wat olijfolie en citroensap bij en mix tot een stevige puree. Breng op smaak met wat zout en serveer de looksaus in een kommetje bij de gebakken roggenvleugels.

Rog met looksaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouille van groenten met looksaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot met shoarma en knoflooksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese noedels met gehakt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Looksaus
0 min
Bekijk recept

Rogvleugel met kalfsjus en meiknolletjes
45 min-
Bekijk recept
Bruschetta met rog
30 min
Bekijk recept
Rog gefarceerd met verse spinanzie, tempura van gr
0 min
Bekijk recept
Frisse salade van gebakken rog, pijnboompitjes, ko
0 min
Bekijk recept