Gevulde sardines

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit wat olijfolie en bak de uien en de look 5 min boven een matig vuur tot ze zacht zijn. Haal de pan van het vuur en roer er broodkruim, mosterd, gehakte peterselie, eierdooier en ricotta door. Roer het sap van 2 citroenen door het mengsel en breng op smaak met zout en peper. Verwarm de oven voor op 190°C. Doe de vulling met een theelepel in de sardines en leg ze in een ingevette ovenschaal. Voeg het overige citroensap en de citroenrasp toe, dek af met folie en bak de sardines 30 min in de oven. Garneer met partjes citroen en versgehakte peterselie. Serveer meteen.

Gevulde sardines is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwiches met rillette van sardines
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Sardinemousse met paprika's en limoen
35 min
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept