Kabeljauw met andijviestoemp

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen gaar en prak ze tot een gladde puree. Maak de andijvie schoon en was de blaadjes. Warm de room en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Stoof de andijvie kort in de kokende room en meng ze onder de puree. Bak de kabeljauwfilet met wat boter in de pan. Leg de vis in een ingevette vuurvaste schotel en laat nog even verder bakken in een warme oven. Verdeel de stoemp over de warme borden en schik de vis erop.

Kabeljauw met andijviestoemp is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Andijviestoemp met kipspiesjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviestoemp met worstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp met rookworst en andijvie
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
spiering met appel uiensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept