Schartong met savooi, spekjes en grijze garnalen

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de wok en bak de spekjes. Voeg de savooikool toe en roer goed. Voeg 1 klontje boter, de look en de lente-uitjes toe. Laat nog even garen en voeg op het laatst de garnalen toe. Was de schartongen, dep ze droog en haal ze door de bloem. Smelt bo¬ter in een grote pan en bak de tongen aan beide kanten. Breng op smaak met het dtroensap. Ser¬veer een schepje savooi¬kool met een schartong.

Schartong met savooi, spekjes en grijze garnalen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Papillot van schartong
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schartong met pompoensabayon
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schartong met rucola en citroenboter
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis Met Appeltjes
20-30 min -
Bekijk recept