Tongschar met grijze garnalen

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de steeltjes van de spinazie, was grondig en laat uitlekken.
  • 2 Verhit 2 eetlepels solo in een pannetje, fruit hierin het teentje look, voeg de spinazie toe, stoof gaar, kruid met pezo en nootmuskaat.
  • 3 Doe 85 gr solo in een steelpan en laat smelten.
  • 4 Doe de 2 eigelen en het limoensap in een steelpan, klop schuimig, zet op een laag vuur of bain-marie en voeg er straalsgewijs de gesmolten solo aan toe, klop tot een sabayon, zorg wel dat de eigelen niet stollen, kruid met pezo.
  • 5 Verhit wat solo in een pan en bak hierin de tongscharfilets, kruid met pezo.
  • 6 Leg een laagje spinazie op 4 warme borden, leg op ieder bord kruisgewijs de filets op de spinazie, napeer met de sabayon, strooi er de garnaaltjes over.
  • 7 Serveer met aardappelpuree.

Tongschar met grijze garnalen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visballetjes met kerriepeentjes
30 min-
Bekijk recept
Cordon bleu van tongschar
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongschar "Diabolo"
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tongschar Uit Kreta
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept