Rauwe zalm met Gandaham

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de zalm in tartaar. Breng op smaak met peper, citroen en een weinig zout. Leg de plakjes ham kruiselings over elkaar en leg er een lepel tartaar op. Maak er pakjes van. Leg ze op borden en garneer verder met blokjes gepelde tomaat en krokant gekookte boontjes, op smaak gebracht met een vinaigrette van 2/3 notenolie en 1/3 wittewijnazijn.

Rauwe zalm met Gandaham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken sla met krokante ham en knoflookchips
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Tortilla wrap met geitenkaas en Gandaham
10 min
Bekijk recept
Moeflon met artisjokken, tartufata, Gandaham en een stamppot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met gandaham en perzik
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept