Kabeljauw met kruidenkorst en preipuree

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Scheid het ei, hou de eierdooier apart en klop het eiwit licht op in een bord. Meng de cornflakes met wat zout, peper, look en de peterselie. Wentel de kabeljauwfilets eerst door het eiwit en dan door het kruidenmengsel. Bak ze gaar in olijfolie. Kook de aardappelen en pureer ze. Meng met de eierdooier, wat olijfolie, peper en zout. Stoof de preiringen kort in olijfolie en meng ze door de puree. Serveer ze bij de vis.

Kabeljauw met kruidenkorst en preipuree is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Romige aardappel-preipuree
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-preipuree met amandelen
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehaktbal, spek & jus
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Preisoufflé met Gruyère
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept