Courgette met vismousse

4
50 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de vis fijn en meng met de helft van de room, de koriander, geraspte gember, kurkuma, peper en zout. Voeg het eiwit toe en roer tot een homogeen mengsel. Snij de courgettes in stukken van 6 cm. Lepel ¾ van het vruchtvlees eruit maar hou de wanden niet te dik. Giet in elk stukje wat olijfolie en vul de courgettes op met de vis. Plaats de courgettestukken in een ovenschotel en giet de bouillon erbij. Bak de schotel 20 min op 200°C. Prik met een vleesspies in de vis: als de er spies schoon uit komt, is ze gaar. Warm de rest van de room en giet er het kookvocht van de schotel bij. Laat 1 min inkoken op hoog vuur. Schik de courgettes op warme borden en lepel er de saus rond.

Courgette met vismousse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vismousse met paprikacoulis
0 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene Asperges Met Vismousse En Gerookte Zalm
30-60 min -
Bekijk recept
Vispastei
Bekijk recept
Mousse van heilbot met peterselieroom
45 min Voorgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept