Oosterse vis

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de marinade: meng de sojasauzen met de rijstwijn, de geraspte gember en 3 fijngesnipperde teentjes look. Marineer er de vis I u in. Los de bruine suiker op in 150 ml kokend water en voeg een mespunt vijfkruidenpoeder toe. Haal de vis uit de marinade en bak ze goudbruin in wat arachideolie. Voeg het suikermengsel, de overgebleven marinade en de versneden lente-uitjes toe en laat alles I min verder koken. Wok de gewassen en uitgelekte spinazie met het laatste geperste teentje look. Kruid met peper en zout. Serveer de vis op een bedje van spinazie. Lepel er de saus over en garneer met geroosterde sesamzaadjes.

Oosterse vis is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept