Rijst met visspiesjes

2
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de stengels citroengras in de lengte door. Laat ze in de kokosmelk trekken op matig vuur en voeg er de citroenbladeren bij. Prik de zalmblokjes en de garnalen op een stokje en bak ze gaar in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Kook de rijst al dente en verdeel ze over 2 kommetjes. Dien op met de visspiesjes en de currysaus.

Rijst met visspiesjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Visspiesjes met kruidige Marokkaanse chermoula
20 min-
Bekijk recept
Oosterse visspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visspiesjes met paprikasaus
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde visspiesjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept