Fijne tongrolletjes

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de tongfilets met peper en zout, besprenkel ze met het citroensap en laat ze 15 min trekken. Rol de filets op en schik ze in een ingevette ovenschotel. Bak de tong 30 min in een voorverwarmde oven op 180°C. Smelt de boter, fruit de sjalotjes glazig en kleur de ham en de champignons even mee. Overgiet met de bouillon. Roer de maïzena los in de room, voeg de saffraan en Noilly Prat toe en giet het mengsel bij de champignons. Kook de rijst beetgaar. Verdeel de tongrolletjes over warme borden en lepel er de champignonsaus over. Schep de rijst ernaast en bestrooi alles met bieslook.

Fijne tongrolletjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tongrolletjes, roomsaus met shii-take en oesterzwammen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tongrolletjes met rode pestosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met asperges
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept