Griet met peertjes

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De oven voorverwarmen op 250°.
  • 2 De visfilets afspoelen en droogdeppen. De peren goed laten uitlekken. In elke grietfilet een halve peer rollen en de visrolletjes in een beboterde vuurvaste schotel schikken.
  • 3 De eierdooier loskloppen met de room en het citroensap, de dragon en de peterselie toevoegen, kruiden met pezo.
  • 4 Het mengsel over de visrolletjes gieten.
  • 5 De ovenschotel afdekken met aluminiumfolie en gedurende 20 à 25 minuten in de oven stoven.
  • 6 De visrolletjes serveren op 4 warme borden, naperen met de saus en aardappelpuree.

Griet met peertjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stoofpeertjes met hangop
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Charlotte met chocolade, peren en rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Saltimbocca van griet
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Griet met hopscheuten op Vlaamse wijze
0 min
Bekijk recept
Verpakte griet
0 min
Bekijk recept
Aardappelbouillabaisse met griet en ailolie
0 min
Bekijk recept