scampi met peer en kerrie

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de scampi, maak een inkeping op de rugzijde en verwijder het darmkanaal.
  • 2 Spoel het preiwit en snipper fijn, schil de peer, verwijder klokhuis en snij in kleine blokjes. Borstel paddenstoelen schoon en snij in plakjes.
  • 3 Stoof preiwit, peer en paddenstoelen kort aan in olijfolie.
  • 4 Voeg er de azijn en het druivensap aan toe, dek af en laat 5 min stoven.
  • 5 Doe er de scampi bij, kruid alles met een mespuntje kerriepoeder en pezo.
  • 6 Dek terug af en laat 4 à 5 minuten garen.
  • 7 Dresseer op warme borden en serveer met sneetjes stokbrood.
  • 8 Eventueel sneetjes stokbrood besprenkelen met olijfolie, grillen en inwrijven met knoflook.

scampi met peer en kerrie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept